Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderzienden-rotterdam.nl


  Helderzienden hulplijn in Rotterdam
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Valentine
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderzienden-rotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Valentine
  Ervaring met helderziende Valentine
  Valentine je bent er steeds weer met de juiste woorden om me erdoor te trekken en dat ik moet blijven gaan ervoor . ik hoop dat dit dan ook uitkomt en ons leven verder samen kunnen her beginnen . groetjes Clau




Ervaring van Claudia met helderziende Valentine   Ervaring van Claudia met helderziende Valentine   Ervaring van Claudia geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Valentine
  Ervaring met helderziende Valentine
  Bedankt voor het gesprek Valentine. Ik hoop zo dat je gelijk krijgt. Ik laat het voor nu effe los en ik laat je over 6.. nog iets weten.
Je bent een vriendelijke aangename vrouw en recht voor de raap. Liefs J




Ervaring van José met helderziende Valentine   Ervaring van José met helderziende Valentine   Ervaring van José geplaatst op 21 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Valentine
  Ervaring met helderziende Valentine
  Heel erg bedankt Valentine, dikke knuffel voor de fijne gesprekken. Ik vind je een Kanjer, eerlijk en zonder oordeel. Je proeft de empathie, mooi mens. Xx Gemma




Ervaring van Gemma met helderziende Valentine   Ervaring van Gemma met helderziende Valentine   Ervaring van Gemma geplaatst op 31 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Valentine
  Ervaring met helderziende Valentine
  Hi Lieve Valentine, dank je wel dat je zo snel in een kort tijdsbestek op me kon reageren. Doordat mijn credits iets sneller op gingen dan ik in de gaten had, was ik een beetje onrustig. Ik hoop dat ik niet te intens voor je was. Dank je wel voor de bevestiging. Grtjes Evi




Ervaring van Evi met helderziende Valentine   Ervaring van Evi met helderziende Valentine   Ervaring van Evi geplaatst op 24 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Valentine
  Ervaring met helderziende Valentine
  Bedankt alweer voor het leerzame consult. veel over mezelf geleerd weer. is er iets dat jij niet weet ? bedankt voor je hulp. dank .




Ervaring van Anita met helderziende Valentine   Ervaring van Anita met helderziende Valentine   Ervaring van Anita geplaatst op 10 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Valentine
  Ervaring met helderziende Valentine
  Wat een lieve vrouw ben je, die echt dingen zei waar ik van versteld sta. Ik bel je zeker terug in toekomst . Je bent 10 sterren waard . Groetjes Sarah




Ervaring van Saar met helderziende Valentine   Ervaring van Saar met helderziende Valentine   Ervaring van Saar geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Valentine
  Ervaring met helderziende Valentine
  Valentine, jij bent helemaal TOP! Ik heb je al eens gebeld , klopte toen ook helemaal .
Elke keer een inzichtelijk consult.




Ervaring van Celisa met helderziende Valentine   Ervaring van Celisa met helderziende Valentine   Ervaring van Celisa geplaatst op 23 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Valentine
  Ervaring met helderziende Valentine
  het gebeurde inderdaad vanavond.
Lieve Valentine, bedankt voor je super fijne en vooral geruststellende gesprek, de inzichten en adviezen die je mij heb gegeven. Blij met de antwoorden die je mij heb gegeven, liefs Sabrina




Ervaring van Sabrina met helderziende Valentine   Ervaring van Sabrina met helderziende Valentine   Ervaring van Sabrina geplaatst op 20 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Valentine
  Ervaring met helderziende Valentine
  Hartelijk dank vr het hele fijne gesprek Valentine, sorry vr het abrupte gesprekseinde, je bent de beste, warme groet.




Ervaring van Willem met helderziende Valentine   Ervaring van Willem met helderziende Valentine   Ervaring van Willem geplaatst op 13 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Valentine
  Ervaring met helderziende Valentine
  Wat een mooi consult. Dank voor je prachtige inzichten.




Ervaring van Dian met helderziende Valentine   Ervaring van Dian met helderziende Valentine   Ervaring van Dian geplaatst op 7 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Valentine
  Ervaring met helderziende Valentine
  Hartelijk dank voor je hulp .Was ontzettend blij verrast . je wist gewoon alles .





Ervaring van Tony met helderziende Valentine   Ervaring van Tony met helderziende Valentine   Ervaring van Tony geplaatst op 4 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Valentine
  Ervaring met helderziende Valentine
  Gewoon geen woorden voor deze GROTE DAME. Zo zuiver, correct, puur en helder. Elk woord heeft bijzondere waarde. Ik voelde mij meteen één met haar en opgezogen in het immense universum. Alle alle dank uit mijn ziel, uit mijn hart. Blije, zonnige groetjes.




Ervaring van Anne met helderziende Valentine   Ervaring van Anne met helderziende Valentine   Ervaring van Anne geplaatst op 19 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Valentine
  Ervaring met helderziende Valentine
  Een hele lieve vrouw met het hart op de juiste plaats en vol wijsheid en goede raad. Dank u wel voor uw steun.




Ervaring van Monique met helderziende Valentine   Ervaring van Monique met helderziende Valentine   Ervaring van Monique geplaatst op 14 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Valentine
  Ervaring met helderziende Valentine
  Het was een zeer aangename eerlijk gesprek. met zeer sympathieke persoon en zeer duidelijke uitleg .




Ervaring van Lv met helderziende Valentine   Ervaring van Lv met helderziende Valentine   Ervaring van Lv geplaatst op 17 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Valentine
  Ervaring met helderziende Valentine
  Dankbaar voor dit gesprek met Valentine. Hele aardige vrouw. Dit was de eerste keer dat ik via deze weg contact zocht met mijn overleden opa. Zij wist te vertellen wat mijn opa zijn hobby was en waar ik nu mijn werk van heb gemaakt. En nog meer andere mooie dingen. Ik geloofde hier al een beetje in, maar door het gesprek met Valentine is mijn geloof enorm versterkt. Dankjewel hier voor.




Ervaring van R met helderziende Valentine   Ervaring van R met helderziende Valentine   Ervaring van R geplaatst op 1 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Valentine
  Ervaring met helderziende Valentine
  Zojuist viel helaas mijn telefoon uit toen ik met u in gesprek was. Mijn excuses. War bent u een fijn en duidelijk persoon. Bedankt.




Ervaring van D met helderziende Valentine   Ervaring van D met helderziende Valentine   Ervaring van D geplaatst op 19 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Valentine
  Ervaring met helderziende Valentine
  Is een hele lieve en bezorgde vrouw, ze steunt waar ze kan. Bedankt voor alles wat je voor mij doet dat verdient een bloemetje.




Ervaring van Monique met helderziende Valentine   Ervaring van Monique met helderziende Valentine   Ervaring van Monique geplaatst op 4 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Valentine
  Ervaring met helderziende Valentine
  WAUW in een woord. Wat ben jij goed zeg. De manier hoe u voorspelt en dit overbrengt is echt op hoog niveau. U bent zuiver en voelt de situatie zeer goed aan. U bent een echte topper op deze lijn. Helaas was gisteren m,n belcredit op maar u heeft zeer veel kunnen vertellen en ik bel u zeker weder. Een echte aanrader om deze lieve dame te bellen.




Ervaring van Sonja met helderziende Valentine   Ervaring van Sonja met helderziende Valentine   Ervaring van Sonja geplaatst op 12 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Valentine
  Ervaring met helderziende Valentine
  Heb je net gesproken, je was er bonk op lieve Valentine. Directe antwoorden op me vraag, dank je.




Ervaring van Saake met helderziende Valentine   Ervaring van Saake met helderziende Valentine   Ervaring van Saake geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Valentine
  Ervaring met helderziende Valentine
  Bedankt voor de steun die je me geeft. Je bent een topvrouw met het hart op de juiste plaats.




Ervaring van Monique met helderziende Valentine   Ervaring van Monique met helderziende Valentine   Ervaring van Monique geplaatst op 22 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Valentine
  Ervaring met helderziende Valentine
  Bedankt voor je steun en raad die je me geeft.




Ervaring van Monique met helderziende Valentine   Ervaring van Monique met helderziende Valentine   Ervaring van Monique geplaatst op 18 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Valentine
  Ervaring met helderziende Valentine
  Mijn gesprek met Valentine was echt bijzonder. Puzzelstukjes zijn op zijn plaats gevallen. Thanks from beyond the universe.

Happy pre Valentine's :-).




Ervaring van V met helderziende Valentine   Ervaring van V met helderziende Valentine   Ervaring van V geplaatst op 13 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Valentine
  Ervaring met helderziende Valentine
  Valentine is een super zuiver medium en bijzonder goed in haar boodschappen, wil je een prachtig zuiver consult bel haar.
Dank je wel Valentine.




Ervaring van anoniem met helderziende Valentine   Ervaring van anoniem met helderziende Valentine   Ervaring van anoniem geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Valentine
  Ervaring met helderziende Valentine
  Lieve Valentine, je was er bonk op.
Bedankt Carine.




Ervaring van Carine met helderziende Valentine   Ervaring van Carine met helderziende Valentine   Ervaring van Carine geplaatst op 3 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Valentine
  Ervaring met helderziende Valentine
  Bedankt voor alles wat je voor mij al hebt gedaan .




Ervaring van Monique met helderziende Valentine   Ervaring van Monique met helderziende Valentine   Ervaring van Monique geplaatst op 29 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Valentine
  Ervaring met helderziende Valentine
  Wat een mooie diepgaande reading. Echt geweldig, ben super tevreden.




Ervaring van Bloemmm met helderziende Valentine   Ervaring van Bloemmm met helderziende Valentine   Ervaring van Bloemmm geplaatst op 15 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Valentine
  Ervaring met helderziende Valentine
  Dank u wel, ik geloof wel in jou kennis die stof is om over na te denken. groetjes.




Ervaring van k met helderziende Valentine   Ervaring van k met helderziende Valentine   Ervaring van k geplaatst op 5 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderzienden-rotterdam.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderzienden-rotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderzienden-rotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderzienden-rotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden