Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderzienden-rotterdam.nl


  Helderzienden hulplijn in Rotterdam
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Nellekke
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderzienden-rotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Dear Nellekke, I am happy that I found you, for me you are one of the best mediums ever, I am sorry that our conversation was cut abruptly due to a technical issue, I will call you again soon for sure. Your Italian customer Maria.




Ervaring van Maria met helderziende Nellekke   Ervaring van Maria met helderziende Nellekke   Ervaring van Maria geplaatst op 15 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Lieve Nelleke even weer een extra bedankje voor jou.
Je bent echt een schat. Xxx Daphne.




Ervaring van Daphne met helderziende Nellekke   Ervaring van Daphne met helderziende Nellekke   Ervaring van Daphne geplaatst op 15 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Lieve lieve Nelleke
Ik heb jou een paar keer gesproken.
Je blijft het zelfde zeggen over Patrick
Ik wacht het maar af of hij plots voor me neus staat en hem snel weer zie.
Nelleke is een lieve rustige, vriendelijke vrouw en ook oprecht.
Nelleke is zeer een aanrader.

Lieve groet Daphne xxx.




Ervaring van Daphne met helderziende Nellekke   Ervaring van Daphne met helderziende Nellekke   Ervaring van Daphne geplaatst op 10 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Dankjewel voor je hulp nelleke. Ik hoorde niet meer. Ik hoop je snel te spreken. Liefs i.




Ervaring van I met helderziende Nellekke   Ervaring van I met helderziende Nellekke   Ervaring van I geplaatst op 8 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Nelleke bel ik al n tijdje. Haar voorspellingen zijn tot nu toe uitgekomen. Ze helpt jou ook bepaalde inzichten te geven. Dat helpt enorm.
Een vertrouwd gevoel geruststellend en met liefde
Dankjewel voor ons gesprek vanochtend lieve Nelleke.
Tot gauw XXX.




Ervaring van Anoniem met helderziende Nellekke   Ervaring van Anoniem met helderziende Nellekke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Je hebt zoveel geduld en je gaat er zo diep in met je gevoel. Voor mij ben je een engel. Je hebt me echt door een rotte periode getrokken en dankzij jou raad ben ik er anders mee omgegaan en is alles nu top. Dankjewel met heel men hart. Liefs.




Ervaring van anoniem met helderziende Nellekke   Ervaring van anoniem met helderziende Nellekke   Ervaring van anoniem geplaatst op 31 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Dankje voor dit.

Bel snel weer.




Ervaring van M met helderziende Nellekke   Ervaring van M met helderziende Nellekke   Ervaring van M geplaatst op 24 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Your like a best friend with angel wings. Je bent ZO goed, ben echt sprakeloos.




Ervaring van N met helderziende Nellekke   Ervaring van N met helderziende Nellekke   Ervaring van N geplaatst op 23 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Superbedankt voor een heel fijn gesprek Nellekke. Eerder zag je het contact wat langer uitblijven en nu lag het heel dichtbij, ik hoop echt dat ik jou heel snel deze bevestiging kan geven. Je bent een superlieve en fijne vrouw om mee te praten. Hopelijk tot snel. Liefs, F van de kiptajine ;-) .




Ervaring van FF met helderziende Nellekke   Ervaring van FF met helderziende Nellekke   Ervaring van FF geplaatst op 21 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Weer een voorspelling uitgekomen van je Nelleke. Wwwoowww gewoon. Ik ben letterlijk aan de kant gaan staan met de auto omdat de bevestiging inderdaad binnen kwam met de boodschap woensdag is het er. Ongelooflijk gewoon. Super bedankt lieve Nelleke.




Ervaring van Bon met helderziende Nellekke   Ervaring van Bon met helderziende Nellekke   Ervaring van Bon geplaatst op 3 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Lieve Nelleke, ik heb je gisteren gesproken en daarbij had je iets gezegd wat vandaag is uitgekomen. Je bent top Nelleke.dit heb je zo goed gezien dat ik je het gelijk wil laten weten hoe goed je het had gezien. De blijdschap is inmens en ben echt blij dat ik je gesproken had. Tot heel snel weer lieve Nelleke ontzettend bedankt je bent een shinning star.




Ervaring van Jeweetwie met helderziende Nellekke   Ervaring van Jeweetwie met helderziende Nellekke   Ervaring van Jeweetwie geplaatst op 3 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Lieve Nelleke, ik heb je gisteren gesproken en daarbij had je iets gezegd wat vandaag is uitgekomen. Je bent top Nelleke. Dit heb je zo goed gezien dat ik je het gelijk wil laten weten hoe goed je het had gezien. De blijdschap is inmens en ben echt blij dat ik je gesproken had. Tot heel snel weer lieve Nelleke. Ontzettend bedankt. Je bent een shinning star.




Ervaring van Jeweetwie met helderziende Nellekke   Ervaring van Jeweetwie met helderziende Nellekke   Ervaring van Jeweetwie geplaatst op 3 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Je had het goed gezien gelijk in het begin en ik realiseer me dat nu. Dus dat moet dan ook gewoon gezegd worden. Je zei je gaat veranderen van baan en dat terwijl ik net was begonnen bij mijn huidige baan. Je hebt gelijk gekregen. Chapeau lieve Nelleke. Heel goed gezien van jou.




Ervaring van V met helderziende Nellekke   Ervaring van V met helderziende Nellekke   Ervaring van V geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Top ben je. Je zag mijn zorgen liggen en je had het helemaal juist. Spreek je gauw weer topper.




Ervaring van anoniem met helderziende Nellekke   Ervaring van anoniem met helderziende Nellekke   Ervaring van anoniem geplaatst op 19 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Oprecht dank voor de deugddoende babbel aan erkenning ik voelde me gezien
door jou en zoals ik zei is dit voor mij de essentie van geluk kunnen zijn, gezien worden voor WIE niet WAT.
Verder hoop ik uiteraard wat je toekomstgericht voelt te staan gebeuren zich ook snel manifesteert.
Liefs,
P.




Ervaring van Patricia met helderziende Nellekke   Ervaring van Patricia met helderziende Nellekke   Ervaring van Patricia geplaatst op 14 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Lieve Nelleke ik kon je niet bedanken omdat de lijn verbroken werd.
Dankjewel dat ik altijd bij je terecht kan en jij mij altijd weer inzichten geeft. Je helpt me daar enorm mee.
Ik bel je gauw terug.
Liefs
XXX.




Ervaring van Anoniem met helderziende Nellekke   Ervaring van Anoniem met helderziende Nellekke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Lieve Nelleke ik belde je net om te zeggen dat een voorspelling van jou is uitgekomen.
Sta er zo van versteld wat je ziet en voelt .
Bizar gewoon.
Dankjewel voor je consult zonet.
Ik laat jou weten of die voor m,n deur staat met n bos bloemen en of chocola
Tot gauw
XXX .




Ervaring van Vaste beller met helderziende Nellekke   Ervaring van Vaste beller met helderziende Nellekke   Ervaring van Vaste beller geplaatst op 27 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Heel veel gelachen, durft realiteit aan te geven. Zacht en sterk persoon. Mooie communicatie, juiste informatie is 10 sterren waard.




Ervaring van Bieke met helderziende Nellekke   Ervaring van Bieke met helderziende Nellekke   Ervaring van Bieke geplaatst op 26 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Nelleke brengt me tot rust. Ze spreekt vol overtuiging, maar toch rustig. Nagel op de kop hoe ze mensen en situaties beschrijft zonder voorafgaande informatie. Ze biedt perspectief en geeft goeie raad. Ik ben blij dat ik haar gevonden heb.




Ervaring van Lies met helderziende Nellekke   Ervaring van Lies met helderziende Nellekke   Ervaring van Lies geplaatst op 26 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Ik wou je persoonlijk zeggen dat alles wat je me verteld hebt, ook zo gebeurd is. U bent voor mij een van de beste die ik ooit gesproken heb. ik hoop u snel te kunnen spreken en bedanken voor je raad en inzicht. liefs H.




Ervaring van H. met helderziende Nellekke   Ervaring van H. met helderziende Nellekke   Ervaring van H. geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Je gaf me zoveel informatie die ik op dat moment echt allemaal niet
kon plaatsen maar nu staat er een groen vinkje achter alles wat je gezien hebt voor mij. Ik ben heel diep onder de indruk van u mevrouw.




Ervaring van P met helderziende Nellekke   Ervaring van P met helderziende Nellekke   Ervaring van P geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Nelleke, WOW WOW WOW. Geen woorden om te omschrijven wat jij kan. Heel eerlijk, zuiver kan je precies invoelen en omschrijven wat er speelt en gaat gebeuren. Ik heb je nu al een paar keer gebeld, de eerste keer was ik al helemaal onder de indruk, maar het straffe is dat je het gewoon iedere keer opnieuw doet. Op drie weken tijd is er zelfs nog niets niet uitgekomen wat je zei, ondanks dat ik aanvankelijk weinig vertrouwen had in je voorspellingen. Dit zowel voor mensen als dieren, ongeacht het onderwerp.
Je zag een zwangerschap bij mijn paardje, en deze week ook de bevestiging gekregen dat zelfs dat klopte.

Dank je wel.
Liefs.




Ervaring van ... met helderziende Nellekke   Ervaring van ... met helderziende Nellekke   Ervaring van ... geplaatst op 20 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Lieve Nelleke, je hebt dingen gezegd die nu duidelijk worden, over mijn werk en ook over een thuis situatie. Wat je hebt door gekregen is nu echt gaande en ik kan alleen maar dank je wel zeggen hiervoor. Dank je wel Nelleke. Heel knap van je dit. Knuffels.




Ervaring van Bellertje met helderziende Nellekke   Ervaring van Bellertje met helderziende Nellekke   Ervaring van Bellertje geplaatst op 17 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Op het moment dat je het zei, zag ik het bericht op mijn telefoon en ja hoor wat had je gelijk, echt goed gezien. Je bent echt een topper, timing goed en onderwerp uit het niets echt goed gezien. Top gewoon. Dikke knuffels.




Ervaring van Winkeltje met helderziende Nellekke   Ervaring van Winkeltje met helderziende Nellekke   Ervaring van Winkeltje geplaatst op 10 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Hoi Nelleke. Ik heb u gesproken over een auto die ik zou gaan kopen in mei. U zag aan deze auto gebreken erin en dat ik het uiteindelijk niet meer gaat kopen, dat klopt helemaal. Ik heb het niet meer genomen op advies van m'n neef en van jou gesprek in m'n achterhoofd ;-) Dank daarvoor Nelleke. Hopelijk zal ik deze maand wel een goede auto tegenkomen :-) wat u ook zag. Wordt vervolgd. Xx.




Ervaring van L. met helderziende Nellekke   Ervaring van L. met helderziende Nellekke   Ervaring van L. geplaatst op 8 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Heb je zonet gesproken omdat ik jou persoonlijk wilde vertellen dat er een voorspelling is uitgekomen, yeah jouw oprechtheid en eerlijkheid is uitmuntend.Heel erg bedankt en tot horens, houd je zeker op de hoogte zoals beloofd.Xxx.




Ervaring van J met helderziende Nellekke   Ervaring van J met helderziende Nellekke   Ervaring van J geplaatst op 8 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Dag Nellekke
had u vandaag aan de lijn. U bent geweldig. Er zijn geen woorden voor.
Ik haal de kaartjes zoals afgesproken.
U weet wel wie ik ben.
Hopelijk kan ik u snel het goede nieuws melden.




Ervaring van Ann met helderziende Nellekke   Ervaring van Ann met helderziende Nellekke   Ervaring van Ann geplaatst op 6 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Lieve Nelleke, heel erg bedankt dat je er voor me was.
Ik heb hele goede inzichten gekregen van jou en door jou snap ik ook wat degene bedoeld heeft.
Het is ongelooflijk hoe jij de dingen helder ziet en aanvoelt. Alles wat je uitlegt geeft mij ook de bevestiging. Klopt helemaal.
Je bent een topper. Heb er veel gesproken op deze lijn maar jij bent echt de beste.
Liefs en tot gauw.




Ervaring van M met helderziende Nellekke   Ervaring van M met helderziende Nellekke   Ervaring van M geplaatst op 6 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Dankjewel Nelleke, ik heb je niet kunnen bedanken omdat de lijn verbrak. In een hele korte tijd dat ik je sprak had je weer alles goed gevoeld en gezien.
Ik geloof in jouw voorspellingen.
De vragen die jij stelt is alsof jij bij de situatie aanwezig was. Echt ongelofelijk. Vind echt knap dat je deze mooie gave hebt. Je betekent heel veel voor mij. Denk dat heel veel mensen die jou gesproken hebben hetzelfde denken.
Bedankt en bel je weer gauw terug. Want het geeft mij rust.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met helderziende Nellekke   Ervaring van Anoniem met helderziende Nellekke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Lieve Nelleke, helaas ging er iets mis met de verbinding maar ik vind je echt een topmedium. Heel krachtig en ook heel mee levend. Wat ook heel fijn is. Dankjewel. xx Karin.




Ervaring van Karin met helderziende Nellekke   Ervaring van Karin met helderziende Nellekke   Ervaring van Karin geplaatst op 21 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  En je zag het goed het veertje wat je zag ben ik tegen gekomen. Precies zoals je zei. Top dank je wel lieverd. XOXO.




Ervaring van V met helderziende Nellekke   Ervaring van V met helderziende Nellekke   Ervaring van V geplaatst op 19 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Nelleke, ik had gisteravond een mooi gesprek met jou. Je zag haarfijn wat er thuis allemaal speelde. En je had gelijk dat deze dagen ons beiden goed gedaan hebben. Het was idd vandaag gelukkig allemaal positief, zoals jij al aangaf.




Ervaring van M. met helderziende Nellekke   Ervaring van M. met helderziende Nellekke   Ervaring van M. geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Lieve Nelleke ik sta ontzettend versteld wat je tot in details ziet en voelt. Ik zat met zoveel vragen en jij hebt de antwoorden stuk voor stuk bevestigd,
door wat je ziet en voelt. Het klopt ook wat je zegt.
Ik wil je hartstikke bedanken voor je Reading. Daardoor vertrouw ik ook op je voorspellingen.
Bel je gauw terug.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met helderziende Nellekke   Ervaring van Anoniem met helderziende Nellekke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  nellekke je zag dat ik een mazzeltje kreeg en ja hoor vandaag kwam die mazzel.goed gezien .meer dan vijf sterren waard.




Ervaring van italiano met helderziende Nellekke   Ervaring van italiano met helderziende Nellekke   Ervaring van italiano geplaatst op 11 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Sorry, dat ik plots wegviel mij krediet was op, toch bedankt voor de mooi reading, en zal je zeker nog bellen.




Ervaring van anoniem met helderziende Nellekke   Ervaring van anoniem met helderziende Nellekke   Ervaring van anoniem geplaatst op 9 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderzienden-rotterdam.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderzienden-rotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderzienden-rotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderzienden-rotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden