Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderzienden-rotterdam.nl


  Helderzienden hulplijn in Rotterdam
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Donna
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderzienden-rotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Donna, een derde voorspelling die is uitgekomen. Liefde is uitgekomen zoals voorspelt, tweede het geheim is opgebiecht, net zoals jij had voorspelt. Derde is uitgekomen de ontmoeting. Ik hoop dat jij een goede vakantie hebt gehad en jou weer snel te pakken kan krijgen.




Ervaring van Linda B met helderziende Donna   Ervaring van Linda B met helderziende Donna   Ervaring van Linda B geplaatst op 15 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Donna, mega sterk. Drie weken geleden gesproken, contact met ex is uitgekomen en zelfs afspraak met ex en we zijn terug samen. Net zoals voorspelt. Echt mega sterk. Bedankt.




Ervaring van Anneke met helderziende Donna   Ervaring van Anneke met helderziende Donna   Ervaring van Anneke geplaatst op 9 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Hey lieverd, ik mail al een tijdje met jou en het geeft me kracht in deze moeilijke periode.Je had weer gelijk. Dylan wil nog is afspreken. Ik heb wel zelf geapt soooorrryy haha.bDus als je mijn mailtje beantwoord weet je dat ik zelf appte al, hebben wel nog geen dag afgesproken.Dat laat ik aan hem over nu hahaha.Dikke kus.S.




Ervaring van SV met helderziende Donna   Ervaring van SV met helderziende Donna   Ervaring van SV geplaatst op 21 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Donna, ik ben verwondert hoe jij de dingen zag liggen, ik mocht van jou niets vertellen, je zat er bonk op. Vorig jaar gesproken en toen herinner ik mij de woorden dat jij zei binnen het jaar gaat hij geen contact opnemen maar in augustus het jaar erop zie ik contact van hem liggen met heel veel spijt. We zijn nu augustus en gisteren hebben wij elkaar ontmoet na een jaar en inderdaad met veel spijt. Ik ben benieuwd naar het vervolg, hopelijk krijg ik jou weer snel te pakken aan de lijn. Wat sterk. Je bent de topper hier.




Ervaring van Lydia V.B met helderziende Donna   Ervaring van Lydia V.B met helderziende Donna   Ervaring van Lydia V.B geplaatst op 21 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  ONGELOOFELIJK Donna.

Na je een hele tijd niet meer gehoord te hebben, kreeg ik afgelopen zondag de kans om je opnieuw te bellen. Onbeschrijflijk hoe sterk je bent in je gaven en je inzichten. Ik mocht niets zeggen en je begon onmiddellijk te vertellen wat er speelde en wat je erbij voelde. Alsof je stiekem een zendertje in oa. mijn hoofd had geplaatst de afgelopen maanden. Ik ben enorm onder de indruk. Ik weet uit het verleden dat je als coach heel sterk bent, je lijkt alleen nog maar sterker geworden te zijn. Als kers op de taart is een van je voorspellingen maandag ook al uitgekomen, tegen mijn verwachtingen in.

Ik ben je enorm dankbaar voor alles.

Veel liefs,
E.




Ervaring van E. met helderziende Donna   Ervaring van E. met helderziende Donna   Ervaring van E. geplaatst op 20 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Lieve Donna, hartelijk dank voor je uitgebreide mail. Jij ziet enorm goed wat er speelt en helpt mij vertrouwen te houden. Liefs.




Ervaring van P met helderziende Donna   Ervaring van P met helderziende Donna   Ervaring van P geplaatst op 15 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Super medium. Sterk, draait niet rond de pot, zegt hoe het is en klinkt hard maar komt met de waarheid naar boven. Liefde helemaal uitgekomen. Meer dan 5 sterren waard. Hopelijk krijg ik jou weer snel te pakken. Elsa (bos Limburg).




Ervaring van Elsa met helderziende Donna   Ervaring van Elsa met helderziende Donna   Ervaring van Elsa geplaatst op 12 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Vorig week Donna gesproken, de liefde heb jij helemaal verteld hoe de situatie is, ik stond perplex zonder 1 woord uitleg te hebben gegeven. 2 dingen zijn uitgekomen in 1 week, het contact en de datum wanneer wij elkaar gaan zien heeft hij mij meegedeeld. Erg sterk. Hoedje af voor deze sterke medium.




Ervaring van Martine met helderziende Donna   Ervaring van Martine met helderziende Donna   Ervaring van Martine geplaatst op 10 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Donna,ik was aan het hopen dat jij jou toch vergist had en het toch nog zag goedkomen, maar je zat er bonk op.je zag de breuk definitief liggen tussen ons, gisteren heeft hij er punt achter gezet. Je voorspelde een definitieve breuk tussen ons en die is dus uitgekomen. Bedankt Donna om mij hierop te voorbereiden en jou eerlijkheid om geen hoop meer te hebben om de relatie nog te redden. Ik ben benieuwd naar mijn toekomst zodra ik jou weer te pakken kan krijgen. Groetjes Patricia B.




Ervaring van Patricia B. met helderziende Donna   Ervaring van Patricia B. met helderziende Donna   Ervaring van Patricia B. geplaatst op 8 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Lieve Donna, ontzettend bedankt voor je mail. Ik waardeer het enorm hoe eerlijk en duidelijk je bent. En dat je de situatie zo begrijpt helpt enorm. Het is gewoon een moeilijke situatie en voor mij echt een battle between mind, heart and soul. Ondanks dat ik echt voel dat we een zielsconnectie hebben, wat jij eerder ook al zag, weet ik dat hij mij nu niet kan bieden wat ik wil in het leven. Aan de ene kant erg verdrietig voor mij, maar zoals jij zei. ook voor hem. Ik ga de focus op mezelf leggen en ik zie wel wat voor moois er op mijn pad komt. Liefs, S.




Ervaring van S. met helderziende Donna   Ervaring van S. met helderziende Donna   Ervaring van S. geplaatst op 3 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Lieve Donna, twee geleden gesproken voor het eerst, je zei de situatie hoe het was zonder enig vraag te stellen, zes dagen later komt er stuk uit die jij voorspelde. Ongelooflijk sterk. Ik hoop jou snel te spreken morgen na jou verlof. Dikke kus Bieke van der Velde.




Ervaring van Bieke met helderziende Donna   Ervaring van Bieke met helderziende Donna   Ervaring van Bieke geplaatst op 3 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Lieve Donna, twee weken geleden gesproken voor het eerst. Je vertelde precies de situatie hoe het is zonder enige vraag te stellen. Zes dagen later komt er stuk uit die jij voorspelde. Ongelooflijk sterk. Ik hoop jou snel weer te spreken. Dikke kus Bieke.




Ervaring van Bieke met helderziende Donna   Ervaring van Bieke met helderziende Donna   Ervaring van Bieke geplaatst op 2 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Dankjewel Donna. In korte tijd meerdere antwoorden mogen ontvangen via email. Ook zo uitgebreid. En duidelijk.
Kan me voorstellen dat je soms denkt, weer die vragen.
Maar je helpt me zo geduldig en lief.
Mijn dank is groot.
Liefs, Karin.




Ervaring van Karin met helderziende Donna   Ervaring van Karin met helderziende Donna   Ervaring van Karin geplaatst op 2 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Lieve Donna, bedankt voor jou eerlijke woorden, ik herinner mij jouw zin laat hem los, hij heeft een ander. In die woorden heeft hij het mij ook bevestigd dat hij een ander heeft. Bedankt Donna voor jou oprechtheid, nu kan ik het afsluiten en jou andere voorspellingen laten uitkomen. Heel veel liefs Linda V van het bos.




Ervaring van Linda V met helderziende Donna   Ervaring van Linda V met helderziende Donna   Ervaring van Linda V geplaatst op 27 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Dankjewel lieve Donna, voor je zeer duidelijke en uitgebreide antwoorden op het emailconsult.

Ben je echt dankbaar hiervoor.

Karin XX.




Ervaring van Karin met helderziende Donna   Ervaring van Karin met helderziende Donna   Ervaring van Karin geplaatst op 26 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Geen woorden voor, enkele dagen geleden gesproken en er is een stuk uitgekomen van de liefde, exact hoe jij het beschreef Donna. Ik sta perplex. Meer dan 5 sterren waard. Rigma.




Ervaring van Rigma met helderziende Donna   Ervaring van Rigma met helderziende Donna   Ervaring van Rigma geplaatst op 22 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Vanochtend email consult van je gehad. Op een of andere manier raakte het mij enorm. Je bevestigde enkele gevoelens die ik had en dat is waarom het me raakt. Sommige dingen met S had ik misschien anders gehoopt. Je zegt niet wat ik moet doen maar als ik tussen de regels lees weet ik wat jij bedoelt.

Dankje Donna voor het mooie consult.




Ervaring van D met helderziende Donna   Ervaring van D met helderziende Donna   Ervaring van D geplaatst op 20 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Wauw Donna, jij bent een straffe medium. Eerste keer gebeld en je zat er bonk op, ik verschoot hoe jij de dingen zag liggen zonder enig woord uitleg. Dit heb ik nog nooit meegemaakt.




Ervaring van Amira met helderziende Donna   Ervaring van Amira met helderziende Donna   Ervaring van Amira geplaatst op 18 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Hi lieve Donna, ik was heel blij om jouw mail te lezen. En ook erg gelukkig om te lezen dat zijn gevoelens oprecht zijn en dat wij uiteindelijk in een relatie komen. Ik voel echt een bijzondere connectie met hem. Maar dat hij nu even off the radar is en in een lastige situatie zit maakt het lastig. Ik laat het jou weten als er over max 3 weekjes contact is. Ik hoop het, want ik mis hem. Ik stuur je nog even een mail, omdat ik nog wat vragen heb. Fijn weekend en liefs S.




Ervaring van S. met helderziende Donna   Ervaring van S. met helderziende Donna   Ervaring van S. geplaatst op 17 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Lieve Donna, ik was echt van mijn stoel geblazen, ik weet niet wat zeggen er zijn geen woorden voor. Hoe jij personen zonder foto kan aanvoelen, ik moest alleen de naam zeggen. Je kon de dingen echt beschrijven over personen die ik ken en nog heel veel informatie dat ik zelf niet wist van een persoon die heel dicht bij mij staat. Dit heb ik zelden meegemaakt van een medium waar ik een gesprek mee gehad heb die zo goed kon aanvoelen. Straffe madam en zeker meer dan 5 sterren waard. Liefs.




Ervaring van Nadinewhauw met helderziende Donna   Ervaring van Nadinewhauw met helderziende Donna   Ervaring van Nadinewhauw geplaatst op 16 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Hey Donna, ik had gehoopt dat jij jou vergist had in jou voorspellingen, het is dus waar wat je voorspelde. Donna, bedankt voor jou eerlijkheid. Je bent een straffe medium.




Ervaring van Saskia met helderziende Donna   Ervaring van Saskia met helderziende Donna   Ervaring van Saskia geplaatst op 1 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Lieve Donna, thanks nog voor je mail.
Je hebt gelijk, dat ik me moet afvragen of ik dit aantrekken en afstoten nog wel moet willen. Ik geef het nog even. Gelukkig voel ik me velen malen beter dan al die andere keren.

Tot gauw Donna en nogmaals thanks.

Liefs.




Ervaring van Rosanne met helderziende Donna   Ervaring van Rosanne met helderziende Donna   Ervaring van Rosanne geplaatst op 1 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Hey Donna, je hebt gelijk. Ik hoef daar geen antwoorden meer over. Dank je wel voor je eerlijkheid. Op naar het positieve. Geniet van je verlof. Liefs.




Ervaring van Cindy met helderziende Donna   Ervaring van Cindy met helderziende Donna   Ervaring van Cindy geplaatst op 30 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Lieve Donna, je bent ontzettend goed wat jij allemaal zag liggen zonder enig woord uitleg. Je hebt voorspellingen gedaan over de liefde waar meer dan de helft is uitgekomen. Ik probeer je weer te bereiken maar jij bent zo snel weer in gesprek. Veel liefs.




Ervaring van R. met helderziende Donna   Ervaring van R. met helderziende Donna   Ervaring van R. geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Bedankt Donna voor de mooie foto reading ,momenteel gaat het goed met mij en het heeft me deugd gedaan om te horen dat jij nog contact ziet liggen , want uit ervaring weet ik dat je straight to the point bent en dat tot hier toe al je voorspellingen al zijn uitgekomen , je bent een toppertje en zelfs meer dan 5 sterren waard .
Liefs A.S.




Ervaring van A.S met helderziende Donna   Ervaring van A.S met helderziende Donna   Ervaring van A.S geplaatst op 15 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Dankjewel Donna,
Mijn woorden komen te kort.
U heeft mij net een wonder geschonken
Zo oprecht het goed voor hebben met uw medemens. Ontroerend
.




Ervaring van Marijke met helderziende Donna   Ervaring van Marijke met helderziende Donna   Ervaring van Marijke geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Telkens ik jou mails lees moet ik huilen. je bent zo?n oprecht lief en eerlijk mens. Ik wou je nog foto?s sturen maar je naam staat er niet meer tussen. Opnieuw DANK. Ik hou je op de hoogte. xxx.




Ervaring van Patricia met helderziende Donna   Ervaring van Patricia met helderziende Donna   Ervaring van Patricia geplaatst op 10 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Moeilijk bereikbaar medium maar een top medium. Voorspellingen van ex vriend die helemaal is uitgekomen, ondertussen weer mijn vriend. Zag alles liggen zonder 1 woord uitleg, hartstikke sterk medium. Bel Donna op voor liefde. Draait niet rond de pot, hard maar steeds oprecht.




Ervaring van Mariska met helderziende Donna   Ervaring van Mariska met helderziende Donna   Ervaring van Mariska geplaatst op 7 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Lieve Donna, bedankt voor je supersnelle emailconsult. Ik weet uit ervaring van vorige consults dat jij een fantastisch medium bent. Dankjewel.




Ervaring van P met helderziende Donna   Ervaring van P met helderziende Donna   Ervaring van P geplaatst op 5 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Donna , Fantastisch , voorspellingen komen uit , Ik zou zo graag nieuw fotoreading doen, maar lukt niet om foto door te sturen.




Ervaring van AS met helderziende Donna   Ervaring van AS met helderziende Donna   Ervaring van AS geplaatst op 3 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Donna,3 maanden geleden opgebeld. Voorspellingen betreft mijn ex vriend zijn uitgekomen. Je had me voorspelt binnen 3 maanden is de relatie weer. De relatie is er inderdaad weer. Sterke medium. Geniet van je warme vakantie. En tot snel voor het vervolg over een paar dagen probeer ik jou hier te bereiken wanneer je terug bent. Kus An( Roosje).




Ervaring van An met helderziende Donna   Ervaring van An met helderziende Donna   Ervaring van An geplaatst op 26 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Hey Donna , ik hoop echt dat het uitkomt wat je voorspel en zal je zeker op de hoogte houden van de gebeurtenissen. alvast bedankt groetjes .yves.




Ervaring van yves met helderziende Donna   Ervaring van yves met helderziende Donna   Ervaring van yves geplaatst op 19 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Hey Donna, hartelijk dank voor je consult. Het is niet mooi, maar kijk er wel naar uit. Ik zal tegen dan zeker sterk genoeg zijn. Liefs xxx.




Ervaring van Cindy met helderziende Donna   Ervaring van Cindy met helderziende Donna   Ervaring van Cindy geplaatst op 7 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Wauw Donna, je bent hard in jou voorspellingen. Hij heeft de knoop doorgehakt en voor mij gekozen. Donna je vertelde mij dingen zonder iets te vragen. Bedankt echt voor alles. Je bent sterk.




Ervaring van Britta met helderziende Donna   Ervaring van Britta met helderziende Donna   Ervaring van Britta geplaatst op 4 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Lieve Donna, je consult geeft terug wat moed. Ik zal mijn best doen om er in te geloven. Dank je wel.




Ervaring van Cindy met helderziende Donna   Ervaring van Cindy met helderziende Donna   Ervaring van Cindy geplaatst op 9 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderzienden-rotterdam.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderzienden-rotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderzienden-rotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderzienden-rotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden